10. El Maltall de MagarolaMapa de les comarques: Barcelonès i Vallès Occidental,
també Serra de Collserola, Ed. Alpina.
Carreteres que hi porten: BV-1415, que va d’Horta (Barcelona)
 a Cerdanyola del Vallès.
Tema: relleu de Catalunya.
Desnivell: 129 m.
Dificultat: fàcil.
Durada: 2 hores.
Telèfon de contacte: -
Preu: -
Nivell: Cicle Mitjà i Cicle Superior de Primària.


CALAIX DE SASTRE

La taula d’orientació ha estat modificada a partir del dibuix d’en Josep Fuster. Dibuix editat en el fullet de CAMP, Joan. Una marxa pel Parc Municipal de Collserola. Barcelona: Ajuntament de Barcelona.

En la mateixa carretera BV-1415 que va d’Horta a Cerdanyola del Vallès i continuant-la en direcció a Cerdanyola, gairebé ja al pla i just en el km 2, surt un trencall a l’esquerra que porta al Centre d’Educació Ambiental de Can Coll. És una masia del s. XV on hi ha un museu de la vida rural, exposicions, un audiovisual i itineraris senyalitzats pels  entorns, que valen la pena visitar. Els diumenges i festius és obert de 9.30 a 15 h. Per anar-hi amb l’escola cal concertar dia i hora. Tel.: 93 692 03 96. Correu electrònic:
<cancoll@bcn.servicom.es>.

A la carretera BV-1462 de Vallvidrera a Sant Cugat, al km 4,7 i a 5 minuts de l’estació del Baixador de Vallvidrera dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), trobarem el Centre d’Informació del Parc de Collserola, on hi podem veure exposicions, un audiovisual i també itineraris senyalitzats pels entorns. És obert tots els dies de la setmana de 9.30 a 15 h. Informació: tel. 93 280 35 52, correu electrònic
<cpcollserola@amb.es>.

Àrea de lleure de Montbau. Situada a la carretera BV-1415 de Cerdanyola a Horta, al km 9,5 en direcció a Barcelona. Hi trobarem taules i bancs i una bona vista sobre Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari

Si vols fer-nos comentaris, suggeriments o donar-nos la teva opinió sobre el llibre i les sortides pots fer-ho aquí. Moltes gràcies